tisdag, augusti 29, 2006

utan badbomb och tvållukt blir Lena sur

Men. Va fan.
Har de ingen LUSH-butik i Malmö längre?

Why, oh why????

7 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Sorry, vill ju inte verka överdum men exakt vad är en badbomb....? Själv har jag bara dusch.....

29 augusti, 2006 20:01  
Blogger K said...

alltså, har du ringt till whoresupport? (storesupport alltså haha) de behöver JETE MYKET folk ju! :D

30 augusti, 2006 09:10  
Blogger vandrarvild said...

Madison: en badbomb är som en magnecyl med god lukt. Fast i olika färger och 'egenskaper' som man lägger i badet och kan roa sig med att titta på medan den pyser runt där i vattnet och blir mindre och mindre.

epithimia: Nope, whoresupport ska ringas snarast för nu måste jag in på (kött-??)'marknaden' och ha ett jobb för att kunna skaffa ett annat så nu när jag kommer hem ska jag ta tag i det där som faaaaaan.

30 augusti, 2006 10:10  
Blogger Peter Madison said...

Oj....:-)

30 augusti, 2006 10:28  
Blogger vandrarvild said...

madison: jag förstår om du där uppe i norrland känner dig en smula bortkollrad, hehe. men får du chansen så testa. Det är schysstare än badskum och skönare för huden än badolja(som f ö ger mig finnar på de mest underliga ställen... men det är en helt annan historia)

30 augusti, 2006 10:56  
Blogger Peter Madison said...

Heh....nu är jag ju invandrad Stockholmare....som om det nu hjälpte...Men det roligaste med att bada badkar är ju att man får så skrynkliga fingrar....å så kan man fisa så det blir jääättestoooora bubblor....ehh... Fick en flashback från det senaste badkarsbadet vilket måste varit när jag var....ehh...yngre....väldigt mycket yngre...:-)

30 augusti, 2006 11:40  
Blogger vandrarvild said...

madison: fan, jag har missat det där med fisarna, mest för att jag inte vill ha näsan precis ovanför när bubblorna når ytan och spricker.... men skrynkelfingrar är roligt.

30 augusti, 2006 11:51  

Skicka en kommentar

<< Home