torsdag, juli 06, 2006

BH-fest

Jag ska ha tjejparty.
Bestämde jag nu.
Jag kommenterade nyss en artikel om BH-ar i tidningen och på andra sidan disken står en tjej som fixar blommorna på företaget som givetvis hör allt som sägs och mitt i allt säger
"Jag känner en tjej som har homepartys med underkläder".
Jag tänker
"Det finns inga tillfälligheter" och tar namn och nummer till BH-kvinnan(vilket kommer vara hennes namn fr o m nu) och NU, kära vänner och bekanta i trakterna där jag bor, så tänkte jag dra ihop till ett tjejparty(Ja, killar får givetvis komma de med men vi kommer nog dricka och prova BH så om ni står ut med eventuella bara bröst mitt i allt så kom för fan).

Dock ska jag kolla vilka priser det handlar om, en BH är ju värd sitt, och hon kanske ska ha en hundring per skalle bara för att komma, men jag ska i alla fall kolla upp det, men det vore ju rätt kul att ha en sådan(tjej-)fest (även om min *gråter blod* min popcornmaskin är trasig). Dessutom tenderar mina fester att alltid bli jäkligt roliga så det är klart ni vill komma!

Är alla hemma i augusti? Lägg undan lite pengar.. It´s a party coming up.
(Och tills dess ska jag svara "Partycentralen. TJO HOOOO!" när det ringer.
Närå. Det ska jag inte. Jag kommer svara med DITT namn om jag ser vem det är som ringer. Eller ett skeptiskt "Ja, det är Lena" om jag ens svarar.)