torsdag, juni 15, 2006

utan knorr

Jag är sådär jobbigt straight och nyförälskad nu.
Det är nästan lite trist.
Inte för att jag vill vara o-kär och bisexuell för att det är inne eller för att bara vara det,
utan för att det känns som om jag skulle vinna lite, rent insiktsmässigt, på att vara det.
Men nejdå. Jag är straight. Och underbart kär. Det är som det är.

Fast jag behåller ju ändå mina åsikter om kärleken. Den universella blinda kärleken.
Att man älskar en själ, inte kroppen. Att könet inte spelar roll.
För det gör det inte.

Jag blir trött på människor som säger att de MINSANN inte är "sådan där!" och menar på någon form av, vad de tycker är sexuellt avvikande. De som måste presentera en människa med deras sexuella läggning:"Han är B-Ö-G!" (Det är ungefär som när folk säger "Och X har en kompis. Han är turk". Som om det är det viktiga; människans ursprung, inte hans egenskaper.)

För mig är "sexuellt avvikande" att vilja ha, och att ha, sex med barn. Att våldta människor.
Inte att bli kär i någon av samma kön eller ha en förmåga att bli kär i båda könen. Jag bryr mig inte om folk tänder på olika saker. Det är intressant, och en helt annan fråga, men jag _bryr_ mig inte för det är oviktigt och...

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det är fruktansvärt oviktigt, kärlek är kärlek, punkt! Menjag tycker att det är lite kul att leka med fördomar sså jag har sett till att sprida ut lite "tvivelaktiga" kommentarer omkring på jobbet för att se vad som hände och visst; numera går det alla möjliga rykten om mig och min sexualitet och eventuella flickvänner, jag har hysteriskt roligt de gånger nån tar mod till sig att komma med en fråga där de försöker luska huruvida jag verkligen är lesbisk eller inte. *fniss* omoget, men kul =)

16 juni, 2006 03:00  
Blogger vandrarvild said...

hahaha! det är bra det, fortsätt med det! se til att en tjejkompis OCH en killekompis(eller din kille, för du har kille va?) kommer och möter dig efter jobbet och så kramar och pussar du båda så att de på jobbet ser,hehehe, och måste undra vem av dem det är ngt mer med.

16 juni, 2006 08:12  
Anonymous Anonym said...

De har redan frågat rakt ut om vad min "flickvän" tycker om att jag dejtar killar med *fniss*. Senare har jag fått höra att de misstänkt mig för att ha ett förhållande med en av våra kvinliga chefer (hon är ju 'oxå' lesbisk, då måste det ju vara vi som dejtar... det kan ju inte finnas fler i världen). De har dessutom sett mig pussas med både tjejer och killar med på diverse tillställningar så, de undrar nog en hel del.. jag bara ler =)

16 juni, 2006 17:06  

Skicka en kommentar

<< Home