måndag, maj 08, 2006

the fat lady sings the blues

Är det nu jag måste smyga runt på alla modebloggar som jag fördömt, för att snegla lite på hur långa shortsen ska vara i år?
Jag har nämligen märkt att jag inte är en benget, och att det kjol inte är riktigt min grej när det blir varmt*. Så jag tänkte klippa av ett par jeans, om jag hittar några när jag rensar garderoben.
Ergo: Shorts is the shit för mig i sommar, eller heter det något annat nytt coolt fräscht som jag missat? Min mamma säger kortbyxor eller så säger hon "shorts" med sina norrländska S och låter hur söt som helst.


Jag funderar på att åka till parken och spela krocket med Helena och Ella men nu har huvudvärken kommit tillbaka, och jag skakar liksom inombords. Jävligt obehagligt är det, som om hela kroppen är på helspänn (vilket den alla gånger är eftersom jag får konstiga färgimpulser i ögonen när jag lyfter armen på ett visst sätt, som om jag klämmer åt nått, och jag har muskelknutor långt upp i nacken...) och jag är trött som fan. Det känns som en självuppfyllande profetia att jag, när jag äntligen hittar något att göra med andra, mår pissigt som fan och inte kan för att jag inte orkar.

Men jag skyller allt på ozonet i några dagar, så får vi se sen.

*får liksom skavsår av att låren går mot varandra...

2 Comments:

Blogger myrkyr said...

Den enda modebloggen man behöver följa är http://modegrisen.blogspot.com/ Det som inte står där i trendväg är inte värt att följa.

08 maj, 2006 21:38  
Blogger vandrarvild said...

Jasså? Jag ska väl kika på den då. :)

08 maj, 2006 22:13  

Skicka en kommentar

<< Home