tisdag, februari 07, 2006

Rosa liksom

Jag är lite nyfiken på hur Pinks nya video "Stupid girl" har tagits emot av de berörda korkade (Lindsey Lohan, Paris Hilton, Christina Koagulera och... nån mer?)
Själv är jag MYCKET road och älskar videon. Jag känner för att ställa mig och skrika YOU GO GIRL! till teven men ack, jag behärskar mig och nyttjar mina åldrande lemmar till diverse andra aktiviteter istället men leende jag bär när jag ser "Stupid girl" på MTV är enormt och belåtet.

Pink har ju alltid legat bra till hos mig så det är väl ingen större ändring. Men jag är nyfiken på vad de berörda säger. Det är klart de är sura men folk måste få upp ögonen på vad det är som pågår och ibland helgar ändamålet medlen, det kan inte hjälpas.

Pink is the new black, eller vad är det de säger?

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Själv iakttar jag Pinks video med en smula skepsism. Grejen är ju att hon visar sin egen exhibitionism i kritiken mot silikonkretinerna.

"Jag vill göra en video där jag får visa upp mina vältränade buttmuscles utan att verka lika puckad och lurad som blondinmaffian, hmm. Om jag gör en video som går ut på att kritisera dom så är det en win-win-situation. Jag framstår som en rebellisk tjej med ett visst mått av kritiskt tänkande samtidigt som jag får utlopp för min exhibitionism och gör en video med mycket naket skinn som säljer och visas på MTV.

Det är kritik på babiannivå enligt mitt sätt att se det...sorry. Vill inte verka bitsk men det är ju på så låg nivå, så genomskinligt...

07 februari, 2006 18:36  

Skicka en kommentar

<< Home