fredag, september 16, 2005

Du är övergiven - jag är fri

Underbar höstnatt. Stjärnklart, kallt. På vägen hem från bion frös jag och tänkte 'Äntligen är det höst' och kom på mig själv med att inte ha tänkt på honom på hela dagen. Jag känner mig genast gladare och ett citat återkommer hela tiden i mitt huvud:
Du är övergiven - jag är fri.

...Jag sa ju att det skulle gå över om ni bara gav mig tid.


Vi såg 'Vargarnas pakt' ikväll. Jag tittade bort vid jaktscenerna där de skjuter vargar, jag kan inte se på sånt, inte med några djur, men det är extra jobbigt med vargar. De tassar alltid runt i min närhet och tanken på att folk vill se dem döda bara för att de kan är en kniv i ryggen.
Det är sant som hon skriver i 'Kvinnor som slår följe med vargarna'. Och har ni inte läst den ännu är det dags att göra det nu i helgen. Clarissa Pinkola -Estes heter hon. Finns på pocket. När du läst den så lämnar du den vidare till nästa person. Sprid orden.

Den som inte kan tjuta hittar aldrig sin flock.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

*Nynnar på en låt av Louise Hoffsten* Happy I´m too happy for the blues, no more monkey on my shoulder. You don´t want me and I´m so glad cause I am the best thing that you will never have. Happy I´m too happy for the blues in my new freedom shoes I´m to happy for the blues =)

16 september, 2005 13:15  
Blogger vandrarvild said...

Åh, smart text, den låten har jag missat. 'Jag är det bästa som du aldrig kommer få....'
SÅG du nu att jag var inne på blobben? :)

16 september, 2005 13:25  
Anonymous Anonym said...

Ja den är jättesmart. Jag älskar den typen av texter, de har verkligen förmågan att stärka en när man råkat ut för riktiga "nötter till män" *konstaterar*. Jag har inte varit inne på blobben än, men nu har jag ju en anledning *loggar in omgående*...

16 september, 2005 18:27  
Anonymous Anonym said...

Nu har jag varit inne på blobben *ler*. Jag har dig på msn, men jag tror inte att du har mig där. Om du vill kan du ju lägga till mig igen. Vore nice att kommunicera lite då och då. Jag menar; 2 coola, snygga, speciella och genuina brudar som du och jag lär ju ha en hel del gemensamt liksom =p

16 september, 2005 18:32  
Blogger vandrarvild said...

Ja, det lär vi ju ha! men maila mig på min msn-adress då, om du har den, så lägger jag till dig igen.

18 september, 2005 16:47  

Skicka en kommentar

<< Home