fredag, augusti 12, 2005

VAD I HELVETE?!

Skulle jag hamna i nån slags tvist skulle det svenska rättsystemet var det sista jag skulle lita på. Nu börjar jag känna mig obstinat a la amerikansk jälteaction där hjälten tar lagen i egna händer. Skulle jag bli våldtagen så tar jag stora stridskniven och hugger kuken av förövaren och sen kommer han aldrig våldta nån igen. Varje gång han drar ner brallorna för att pinka kommer han vara väldigt medveten om vad han har gjort.

Den här tjejenbehöver knappast bli ifrågasatt i rätten.
Våldtäktsmannens försvarare borde gå en kurs i genuskunskap och ständigt bli utsatt för småförnedring i form av reklam, fördomar och patriarkala förtryckartendenser vart man än rör sig.
Han borde gå på fest och bli tafsad på röven och höra kommentarer "Men du står ju där, så jag var tvungen att ta på dig!" eller helt enkelt bara mötas av ett stort flin från förövaren som nyss hade handen upp i hans arlse. Han borde stå på krogen och känna hur förbipasserande män med flit stryker sina kön mot honom för att de tycker de är i sin fulla rätt att göra det.
Han och hans kunskaper, känsla, tro och åsikter borde ifrågasättas varje dag av hans existens. Han borde betraktas och behandlas som en bit kött för resten av sitt liv... Förhoppningsvis skulle han få in nått i sin feta brackarskalle om hur det är att vara kvinna.

Att advokaten i fråga är en man behöver jag inte ens ifrågasätta.....

2 Comments:

Blogger crrly said...

Satan, vilket klokt jävla inlägg.

12 augusti, 2005 10:10  
Blogger Jesper said...

Instämmer totalt med föregående talare.

12 augusti, 2005 11:29  

Skicka en kommentar

<< Home