torsdag, juni 07, 2007

Det kommer att bli åska senare. Snart. Jag väntar ivrigt och ser hela tiden ut genom fönstret bakom mig på molnen och vinden, sniffar i luften men här luktar det bara kontor och kopieringsmaskin. Finns det några roliga saker att göra med en kopieringsmaskin? Förutom att kopiera sitt eget arsle, ansikte eller bröst(det går inte under vad jag kallar för "roligt", snarare under det jag kallar för"typiskt tråkigt".)? Den står ju bara här och lyser blå och ibland låter den lite sådär som kopieringsmaskiner gör.
Jag tycker den ser lite övergiven ut och vill gärna ge den lite jobb.


Det går rätt mycket människor förbi här hela tiden. De flesta klarar sig bra utan mig, en och annan dörr måste de ha hjälp med att öppna och jag trycker på en knapp och fortsätter blogga, ler lite om nån hälsar och vet inte vem någon alls är mer än Anette som lärde upp mig i tisdags och hon med glasögonen som jag pratade lite med på lunchen, f ö den enda här som det verkar vara lite liv i, en livlig färggladpersonlighet till skillnad mot de där "vem är hon, henne känner jag inte så jag tänker inte prata med henne"-blickarna.

Jag funderar på om jag ska gå och köpa en glass. Jag ser glassboxen härifrån och sneglar ditåt allt oftare. Jag måste säga att jag faktiskt har en smula tråkigt här. En dag på väg att ta slut. Bara, sammanlagt, fem veckor kvar.

Etiketter: , , ,