måndag, februari 12, 2007

störd, del 8

Man måste ge sig själv beröm dagligen. för det är bra att vara snäll mot sig själv.

En sak jag kan vara jäkligt bra på är att ringa och säga upp saker så snart jag fått deras 'gratisprover' med posten. Som idag. Eller när jag fått mina tre tidningar för 39 kr, plus presenten och de bara fortsätter skicka tidningar om man inte ringer och säger upp allt: Då ringer jag och säger "Neeeejnejnej, stick och brinn, jag ville bara ha presenten." För oftast är det bara just presenten jag vill ha. Dålig present trots bra tidning: no deal.

Men, som en fortsättning på hur störd jag är på saker: När de säger att de skickar ett paket med två produkter och att jag bara ska betala portot på 39 kr men det kommer två paket med en pyttegrej i varje som jag får betala porto för två gånger om: det gör mig jävligt störd.

Men nu ringde jag och sade upp det och nu ska jag betala räkningarna på en gång och alla försäljare som ringer i fortsättningen ska jag hänvisa till NIX-registret och om de ändå ringer så tänker jag vara otrevlig mot dem? Taskig karma, förvisso, men om inte NIX kan stoppa dem så måste jag ju göra det.



okejokejokej, jag SKA äta frukost och bli varm och glad, jag lovar. Jag går nu!

Etiketter: