onsdag, augusti 16, 2006

M.A.S.H

Signaturmelodin till M.A.S.H. gör mig alltid lugn och glad. Jag gillar inte serien, men jag kan tänka mig att jag gillar melodin för att serien sändes i närheten av min tid för läggdags när jag var yngre;

Ett blekt minne av att somna med huvudet i mammas knä medan hon tittade på just M.A.S.H. far förbi i mitt huvud, och om jag kommer ihåg att fråga henne om det så ska jag göra det snart.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Den heter "Suicide is painless", om du vill leta efter den på nätet.

16 augusti, 2006 11:15  
Blogger vandrarvild said...

jaha, det var DET som D sa igår på msn efter han läst det, jag fattade inte vad han menade, haha. Men tack, jag ska försöka hitta den :)

16 augusti, 2006 11:36  
Blogger deusexmach said...

Det är hög nostalgifaktor på m.a.s.h. Jag tror att det är den enda anledningen att jag tittar på det ibland. Det är mer mysigt än roligt (när en serie om koreakriget blir myspys), även om Hawkeye då och då kan häva ur sig en lustifikation.
Men att bryta ut "Suicide is Painless" från sin kontext, ter sig för mig meningslöst. Man vill ha hela kittet om det ska finnas någon poäng med nostalgin. Annars kan man ju sitta och lyssna på Airwolf theme, Miami Vice eller Nightrider och stampa takten. Relativt löjligt när man tänker på det. Fast Magnum P.I. låten är ju fruktansvärt cool.

16 augusti, 2006 12:04  
Blogger Peter Madison said...

Hursomhelst kan du tanka ner Nick Drake. Nick Drake kan man alltid lyssna på även när han sjunger suicide is painless. Han tog sedemera sitt eget liv vilket ger ett annat lyster till denna grymt bra låt.....

16 augusti, 2006 12:29  
Anonymous Anonym said...

Vart har du tagit vägen? Inget inlägg på länge ju... hoppas du har kul och inte kan skriva därför :)

17 augusti, 2006 01:57  
Anonymous Anonym said...

Why My spouse and i never thought of these?
Check out my blog post ; Instant Car Insurance

22 januari, 2013 15:12  

Skicka en kommentar

<< Home