fredag, juli 07, 2006

tid

Jag får sluta tidigare idag. Hoppas jag. Nu är det i alla fall sagt så men jag blir inte förvånad om de gaddar ihop sig där borta och kommer och säger "Men du, du KAN nog inte sluta tidigare idag ändå för du är sommarjobbare och då har du arbetstid till kl fyra. Basta!".
Först när jag frågade Maud sa hon att jag var tvungen att fråga på personalavdelningen, och där sa den f d satkärringen(som blev väldans trevlig efter att hennes chef ringt henne och sagt till att jag tycke hon var otrevlig) att det är okej, jag får ju en timmes avdrag och det kvittar ju mig för jag tjänar ju inget på att jobba här ändå eftersom allt över normen måste läggas undan, så en timme hit eller dit skiter jag ju i.

Men så snart jag kom tillbaka och sa det till Maud drog HON iväg till personalavdelningen och jag kan sätta pengar på att det var för att höra om det _verkligen verkligen_ var sant, det jag sade.
Jag har underliga arbetskamrater. Backstabbing som fan. Inte undra på att syrran har åldrats fem år på några månader, rent mentalt.(annars ser hon ung ut som fan, syster yster). Och jag känner hur jag dras med i det där på en gång, backstabbandet. Ge fan i mig, ge mig kraften tillbaka.