onsdag, juli 12, 2006

Frånvaro av ljus

Jag drabbades av någon slags snällhet(oh ja, jag gör faktiskt det ibland) och tänkte:"Det måste ju finnas något hos alla människor som man gillar. Man måste bara leta lite mer hos vissa, och alla människor är väl inte helt hjärndöda och alla förtjänar en till chans.
Jag vill ändå ha det som en grundinställning: De är ju bara människor.


Sedan kommer det ju tillfällen när man måste erkänna sig besegrad.
Alla människor har inte samma intressen eller ens liknande referenser. Man måste erkänna olikheterna, och samtidigt inse detsamma hos sig själv.

Att en del sedan hamnar under "Lampan lyser men ingen är hemma"-kategorin är ju som det är.
Att sedan kombinera det med kategorin "Jag beter mig som en förorättad tolvåring som måste ge igen och bevisa för alla att jag faktiskt inte är helt korkad trots att jag är blondin, och inser inte att jag genom hävdandet beter mig ännu mer korkat!"-kategorin ger ju resultat i form av vissa omskrivna exemplar av människa.

Jag gav henne flera chanser.
Jag tänkte att det måste ju finnas ljus någonstans, förutom hårfärgen. Hon kan väl inte ha läsare för att hon är helt körd?

well, honey. Sötaste KL. Nej.
nejnejnejnejnej.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vem är den där människan? /Brandspruta

12 juli, 2006 18:48  
Blogger vandrarvild said...

Karolina lassbo, well, läs hennes blogg så kommer du förstå. Hon uttalade sig nyligen ganska korkat om nationalsocialism. bara en sån sak liksom.
Eller föresten, läs inte hennes blogg, det är överflödigt.

12 juli, 2006 20:40  

Skicka en kommentar

<< Home