onsdag, maj 10, 2006

den eviga pessimisten

Till min stora förtjusning är det mulet över stan idag. Det är lika varmt ändå, och jag vet att jag måste ge mig ut men jag har ingen egentlig lust till det, men Isis vattenbehållare är trasig (igen) och jag måste ha min mentala buffert av medicin mot magkatarren. Vet jag att jag har det hemma blir jag genast lugnare och magkatarren går över.

...och utan gassande sol kanske man kan hitta ett trappsteg nånstans på stan där man kan få sitta i fred och läsa. Det finns trappsteg ner mot vattnet borta vid NA-huset som jag gillar, trots myror och grus. Se men inte synas.
Och jag vill fortfarande ha den där jävla mjukglassen som jag haft i åtanke att käka sen i lördags.


meh... va fan gör jag i Örebro? Hur fixar man gratis resor till och från Malmö igen? Vill ner en sväng till innan jag börjar sommarjobba.
jävla skit. Jävla soljävel, jävla pissiga allergi, jävla skitastma, jävla pankhet. Fan

3 Comments:

Blogger Fröken K said...

jag vet, jag håller med dig. varför ska man när det är som finast väder ute behöva må dåligt av den. om jag så mcyket sompetar mig i ögonen så exploderar den och min näsa och hans är inte vad dem borde vara. finns det zyrtex i sverige? det ska vara ett mirakel har jag hört. ska köpa det imorgon...

10 maj, 2006 12:32  
Anonymous Anonym said...

Ja fy för sjutton vad trist med denn allergi. Tror du inte att jag, gamla människan helt plötsligt blev allergisk NU?! Hur faen kan man bli det?
Nu till vad jag gör här inne hos dig; jag hittade hit genom en annan blogg och det var kul att se att vi bor i samma stad. Håller med dig om att det är ganska så skönt att sitta lite ifred och njuta. Man tränger sig inte gärna in bland alla mitt emot Karro och vid Slottet.
Igår var första dagen som jag öht vågade mig ut på stan efter en skitjobbig inflammation i ena ögat. Såg ju bara för bedrövlig ut innan. Jaa..det gjorde jag iofs igår med men mindre bedrövlig. *skratt*
Ha nu en riktigt härlig kväll. Jag komemr säkert tillb aka flera gånger och hälsar på.
Kram Laila

10 maj, 2006 20:24  
Blogger vandrarvild said...

K: Man lär sig, efter några ÅR att inte klia sig i ögonen. Överhuvudtaget-

Laila: Jag blev allergisk för några år sen, bara sådär. Innan det var jag bara allergisk mot katter men nu är jag fan allergisk mot allt. jag skyller på luften/vattnet/föroreningar, o s v... nått måste man ju skylla på *haha*.
Hoppas du är bättre i ögat nu. Hade det varit jag så hade jag gjort en grej av att ha en sån där svart piratlapp för ögat, passa på när man kan, typ :)

jag brukar sitta i statsparken, gärna vid voljären eller balanserande kvinnan, alltid i de delarna, jag är inte riktiigt sams med den andra delen av parken, den närmare ån, av någon anledning.

Jag hoppas du hittar tillbaka hit, du är alltid välkommen!

17 maj, 2006 23:47  

Skicka en kommentar

<< Home