tisdag, april 11, 2006

Terry

Idag såg E och jag Terry Evans här på stan, med sin fru.
Vi misstänker att han varit här i stan och känt av nått hus till ännu ett avsnitt av "Det okända".
Det var i alla fall kul. Att man såg honom och kände "Terry!" istället för det vanliga "vem fan är han och vart har jag sett honom förut?".
Han är mitt favoritmedium. Han med hockeyfrillan är okej med, men Terry är bäst.


Nu när jag letade länkar hittar jag detta: Han har en kursgård norr om Örebro. Det var mer än vad jag visste.
Jamen, dåså. Då är han väl i Örebro emellanåt alltså.
Coolt är det, hur som helst.

3 Comments:

Blogger SoulEvolver said...

Åh coolt! Jag är också en fan. Terry är totalbäst! Han är alltid så fint personlig med de han hjälper. Jag är alltid lika imponerad efter varje program. Han har skrivit en bok som heter "Berget" med, där han berättar lite grann om sin egen bakgrund och sina andliga upplevelser. Dessutom redogör han för en meditation i flera etapper, som han utarbetat själv. Har tagit mig igenom mediationen en gång och den känns rätt kraftfull. Måste meditera mera! Läs den/beställ den (när du får råd)!

Hockeyfrillan (Anders Åkesson) är okej med. Har sett honom och även Jörgen Gustavsson (från programmet)på storseans i E-tuna, men ännu inte Terry. Har funderat länge på att gå på en privat läsning hos Terry men har hört att han har typ 2 års väntetider :/

12 april, 2006 11:59  
Blogger vandrarvild said...

Två ÅR! Jeeeesus, då haffar jag hellre honom på stan nästa gång jag ser honom, haha. Men va fan, sätt upp dig på en tid nu då, det är väl inte värre än att du avbokar den sen?

ja, just anders heter hockeyfrillan, men tyvärr vet ju fler vem han är när man säger ngt om hans hår, haha. Men Jörgen gillar jag inte alls. han är för osäker, nervös.

12 april, 2006 12:28  
Blogger SoulEvolver said...

Jag hade nog samma uppfattning som dig om JG efter att ha sett honom på TV, men "live" var han mer säker, mer trygg i utstrålningen. Jag fick en annan uppfattning efter att ha sett honom i E-tuna, faktiskt.

Mm, jag får väl sälla mig till Terrys hängivna fanskara och ställa mig i tvåårskön och vänta snällt. Eller så går du och jag på kurs hos honom ;)

12 april, 2006 13:01  

Skicka en kommentar

<< Home