lördag, mars 04, 2006

torka

Nu har jag total idétorka vad gäller mat igen.
Jag har fan ingen jävla aning om vad jag ska äta som är gott, och roligt.
Eller ens varför jag ska äta. Mat är tråkigt och ocharmigt, kan jag inte vara rik och ha en egen kock istället.

Jag vill leva på mackor och te, kan jag inte få göra det då?
Det är DÄRFÖR man blir vuxen: för att man ska lyda sig själv när ens inre mat-torka säger "Äh, fan, käka nått bara, ta en macka, ett äpple, koka två ägg, det räcker".
Inte för att man ska inte-lyda mamma- och pappafigurerna utan för att man ska ta eget ansvar för att man kan leva på mackor i några dagar tills man blir sugen på potatisgratäng eller nått.

Dilemmat nu är: vad faaaan ska jag ha på mackorna? Är skittrött på tomat, vill inte ha sylt för det är vidrigt, vill inte ha honung för det funkar bara ibland. Ost är dyrt... Hummus får det bli. Ikväll får jag klara mig utan, men imorrn är de färdigblötta.


Inatt drömde jag att jag köpte två stora kartonger med kakao(Orkar jag ens analysera det?).Chokladsug månne? Well, det är lördag och jag får äta godis idag. Så det blir givetvis choklad.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Fanns det ett piller man kunde ta istället för mat skulle jag gärna börja med det. Jag har tappat matinspirationen totalt, sen flera år tillbaka. Har aldrig känt någon inspiration att stå vid en spis och trolla fram några läckerheter.
Den här veckan t ex har jag levt på pasta och quorn varje dag. Utom i fredags, då var det mutlunch.
Mina arbetskamrater undrar om det inte är tjatigt att äta samma sak flera dagar, men jag säger bara att blir jag mätt så spelar det ingen roll.

04 mars, 2006 23:51  
Blogger vandrarvild said...

jaa, jag undrar över det när de på reklamen säger "allt som din kropp behöver" om vitaminpiller. Varför inte göra ett piller som verkligen har ALLT kroppen behöver, så slipper en del av oss att laga mat!

07 mars, 2006 10:38  

Skicka en kommentar

<< Home