onsdag, mars 01, 2006

onsdag 060301

Mannen som skickar mig en platsanvisning heter Clegg. Föråt mig, men det är faktiskt ett jävligt roligt efternamn. Ordvitsarna som finns att skörda runt den mannens namn är oändliga. Jag borde ringa honom nån dag. Har han en röst att driva med skulle jag bli så nöjd i all min snikna elakhet. Mitt liv är futtigt och banalt...
Men vissa efternamn är bara så roliga. Som jag tidigare nämnt: att heta Ahl i efternamn och Ann i förnamn: Det är lite svårt att slå det faktiskt.

Annars:
En, med Lena-mått mätt, tidig dag som började på Kraka(på universitetet) med Annapanna. Som vanligt skäms vi inte för oss vid buffén utan mosar på så mycket mat det bara går på tallriken och blir hur mätta som helst, men det är värt pengarna. Vi larvar runt på bibblan lite innan jag tar bussen ner på stan och gör av med lite pengar som jag egentligen inte har på saker som jag inbillar mig att jag behöver.
Sen träffar jag Helena. Jag vet inte varför orden "kuk", "kåt" och "knulla" alltid förekommer i våra samtal. Vi pratar alltid sex. Börjar vi prata om några andra saker som vi faktiskt har gemensamt, som film och ett litteraturintresse och vissa feministiska ådror så kommer vi ändå alltid in på sex i slutänden.
De som jobbar på det lilla fiket vi alltid är på måste undra. De måste höra våra diskussioner rätt bra.
Snart är vi dessutom stammisar där. Jag får en snabb vision om hur vi i framtiden kommer in och får det vanliga serverat och hur vi märker på personalens blickar att de väntar på att vi ska börja snacka.
Deras öron kommer fladdra. Vi är sockret, de är flugorna.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Min familj känner herr Clegg. Jag lekte med hans dotter några gånger när jag var liten. Hon är kompis med Ellas lillasyster. Han är snäll, promise :) Har för mig att han har en helt normal röst också, ha ha

01 mars, 2006 17:10  
Blogger vandrarvild said...

Meh, sötaste, nu FÖRSTÖR du ju det roliga med det hela. *suckar* :)

03 mars, 2006 12:49  

Skicka en kommentar

<< Home