måndag, mars 27, 2006

"kukförlängare är rock'n'roll"

På teve pratar de om en 13-årig tjej i Västerås som blivit påkörd på Tunbytorp.
Polisen misstänker "nån form av street racing".

Fan, är de så naiva på riktigt?

Det är ju för fan bromsmärken på varje del av den längsta sträckan där racingen hålls, och under de nätter när det körs där så står en bil vid varje infart för att kolla att inte snuten kommer. Så att folk kan dra genom de utfarter som polisen inte tar...

Och de "misstänker" att det hela pågår. Skaffa er mer kontakter och åk dit i civila (raggar-?)bilar så får ni se på eländet själva. Sist jag var där började de runt elva. Det är verkligen skittrist: volvobrats och chevaraggare, stinkande bilar, bööörnande av däck och killar som klappar varandra i ryggen:
"Bra jobbat grabben, din KUK är helt klart godkänd! ROCK 'N' ROLL!"
Allt medan tjejerna står vid sidan av och fryser och vill ha uppmärksamhet eller åka hem. Det lär dessutom bli mer racing nu när snön försvinner och alla mekat klart med sina bilar och måste testa vad de klarar.

Givetvis är det tragiskt att nån ska behöva bli påkörd för att killar behöver testa kraften i sina kukförlängare inför sommaren. Men mödrar borde även lära sina döttrar att kukförlängare är något man ska fly ifrån, inte lockas av...

1 Comments:

Blogger Johan Miderberg said...

Visst är det märkligt hur vissa beteenden skapas för att fungera som någon slags arena för givna könsmönster. Tjejer som vill leta reda på den bästa biltrimmaren ska självfallet åka ner och ställa sig där. "Hey, var ska jag ta vägen om jag vill få tag på en snubbe vars liv kretsar kring hur hans bil kan trimmas och kläs med tingel tangel och neonränder?" kanske någon tjej tänker. Då är det ju perfekt att det skapas en arena för sån matchmaking. =)

28 april, 2006 11:36  

Skicka en kommentar

<< Home