tisdag, oktober 18, 2005

mitt i natten eller tidig morgon

Nu har jag plötsligt massor av nytt utrymme på min dator OCH 'Corpse bride' och massor med ny musik som jag ska lyssna igenom så snart jag bara kan.
Tidigare nämnda T, som jag numera är vän med och jag tror det kommer att funka finfint dessutom, hjälpte mig med datorn och jag är djupt tacksam för det, min dator var i behov av lite uppdateringar. Så nu när jag har fått datorn fixad kan jag sluta prata med honom igen, hahaha.

Lyssnar på Suede nu. Varför har jag upptäckt dem först helt nyligen? Är jag verkligen SÅ musikaliskt efter och omodern. Bedrövligt. Skitsamma, jag gillar ju musik från 40-talet med, där är jag inte efter eller omodern. Jag var bara inte påtänkt då..
Klockan är halv fyra, jag är vaken enbart för att jag ätit och måste vara vaken lite till för att inte drabbas av grova magsmärtor.
Vill sova. Imorrn(som egentligen är idag) ska jag till Sofia.

Snart, om nån timme, när jag sover, kommer folk börja stiga upp för att gå till sina arbeten. Ibland vaknar jag när bilarna på gatan startar.
Jag börjar vilja ha ett jobb nu. men inte ett där man stiger upp så tidigt som halv fem-fem. Klev ju upp typ tio över fem hela sommaren.
Jag vill nog hellre jobba natt.

Jaha, nu vill jag ta en promenad med. Fem i fyra, det är kolmörkt ute och jag öppnar fönstret för att andas lite kyla innan jag bäddar ner mig i den varma mjuka sköna sängen och bara låter näsan sticka ut från täcktrasslet.