tisdag, juli 26, 2005

länkar

http://www.etc.se/radikala/templates/ct_117.aspx?number=52699&category=396

http://www.etc.se/radikala/templates/ct_9.aspx?number=36219&category=50

Om man läser vidare bland de korta notiserna hittar man inlägget om jätteglasen på 17,6 ton som smälte på union square.... Behöver jag säga mkt mer? *hahaha*

Något som är mindre roligt är det här, även det taget(snott, men jag skriver ju i alla fall inte att jag själv som skrivit det...) från ETC.se

05-06-13
Håll munnen stängd i sommar

”Kvinnor! Stäng era munnar. Sluta äta, sluta prata och sluta skratta. Annars kan ni få ett ovälkommet besök av en snopp.”

Linda Skugge drar en logisk slutsats efter att tingsrätten i Malmö friat en våldtäktsåtalad man. Det han gjorde var att stoppa in sin penis i en kvinnas mun. Hon hade sagt att hon inte ville ha sex.
Detta måste väl ändå betraktas som en fullbordad våldtäkt?
Tingsrätten tycker inte det. Kvinnan hade nämligen munnen öppen. Jo, det står så i domen. Hon hade munnen öppen! Sedan konstaterar tingsrätten vidare att hon inte förklarade sin ovilja för gärningsmannen.
Alltså: Varje kvinna ska hädanefter uttryckligen säga ”Du, jag skulle uppskatta om du inte försöker penetrera mig så fort jag glömmer att andas bara genom näsan” när hon befinner sig i närheten av en man. Och eftersom det inte låter sig göras är det bäst att hålla munnen stängd.
– Om detta inte är våldtäkt, betyder det att om man sitter på en trappa och solar med munnen öppen, skulle en man kunna stoppa in snoppen utan att det är straffbart, säger vice chefsåklagare Marianne Ny som företrädde kvinnan till Expressen.
Du som är kvinna vet att din kropp, oavsett om du råkar gäspa eller umgås med hockeyspelare, tillhör dig och ingen annan. Men rättsväsendet är av en annan åsikt. Din fysiska ensamrätt upphör i samma stund som du lämnar minsta blotta. Som när du öppnar munnen. Följaktligen: Håll munnen stängd. Eller kanske sy igen den för att riktigt vara på den säkra sidan? Som en sista desperat försvarslinje när samhället sviker.

Andreas Gustavsson