fredag, juli 10, 2009

Strange creatures


Dagen med udda (för en stadsbo som jag själv)naturliga varelser. Jag tror jag bara sett små söta ödlor på tv men nu sitter här en på väggen. Och tidigare räddade vi en gråbrun fjärilslik sak med fyrkantiga vingar från köket, tror de kallas spinnare. Jag är mest förtjust över ödlan, dock. Bilden hade blivit bättre om den suttit kvar på väggen där den satt innan jag hämtade mobilen. Well, shit happens. Nu ska jag tigga mat från köket. Wish me luck!

2 Comments:

Blogger Laanna said...

Seriöst?! En ödla...i Sverige?

06 augusti, 2009 17:01  
Blogger vandrarvild said...

Jaaaaa! jag vet! Stadsmänniskan är förundrad. Den bara satt där på väggen mitt i allt och sneglade på mig. Sen när den skulle gå vidare så liksom viftade den med foten innan den skulle sätta ner den, och jag blöev lite kär och ville ta den i handen men jag vet inte hur de reagerar.
MEN jag var ute och gick en dag och hittade en groda som var bara aningens större än min tumnagel. KÄRLEK! En natt när vi var ute och körde såg vi att det satt paddor på vägen(bara de dagar när det varit sol så vi gissar att de satt på asfalten för värmens skull, eller för road kills?)så jag skulle plocka upp en sån men den var så konstig i skinnet, torr och knottrig(!), så jag bangade när jag skulle lyfta den. *haha*

och en morgon såg vi en räv! jag älskar rävar.

21 augusti, 2009 09:22  

Skicka en kommentar

<< Home