tisdag, april 24, 2007

Ät bajs.

Tänk dig att jag åt bajs. Och tänk dig att jag, när jag tillagade det bajset, kanske lämnade små hårda bajssmulor på skärbrädan, eller kanske stänkte lite av det där bajset runt omkring spisen när jag stekte nån fin bit bajs av extra fin kvalitet.
Kanske det kom diarréstänk på din vattenkokare som du använde varje dag till att koka tevatten i. Kanske låg det avförings-sås på bänken där du skulle skära dina grönsaker men jag brydde mig inte om att torka bort det, så himla farligt är det väl inte, det är ju bara lite bajs! Alla människor vet vad bajs är! Ibland kanske det kom bajs på golvet som låg där och luktade alldeles bajsigt. Och ibland använde jag samma skärbräda som du när jag skivade bajskorvar, stekte bajset i din stekpanna, använde dina trästekspadar så att de luktade avföring långt efter att man diskat dem. Och ibland gjorde jag bajssås på diarré som jag frös in i dina micorugnssäkra plastlådor, inte heller där gick lukten bort hur mycket du än la dem i blöt och skurade dem med såpa eller tre omgångar diskmedel, och du ville inte använda samma disktrasa som jag av rädsla för att det skulle komma vidriga illaluktande bajspartiklar i din mat: för gjorde det det skulle du alla gånger kräkas och må illa varje gång du gick på toaletten och kände lukten av det, den där lukten som fastnar i alla tyger och alla kläder på flera mils avstånd.

Och när du öppnade kylen kunde du hitta bajs i plastpåsar, i frysen låg det bajs alldeles intill din fina goda mat som du inte alls ville ha bajs på. Du skulle se mig skiva upp det där bruna delikata och se hur jag smackade med läpparna för att visa dig hur gott det är, du måste ju börja äta bajs du med, det är GOTT! Själv sitter du helt oförstående intill mig, du fattar inte hur någon skulle vilja äta avföring, det är ju exakt hur vidrigt som helst, det finns ju en ANLEDNING till att man spolar ner skiten i toaletten! Men jag tittar bara på dig och säger” jaja, JAG gillar det i alla fall” och fortsätter lämna små hårda bajskottar i frysen och ibland kanske nån bajskotte rullar iväg när jag inte ser det och lägger sig under köksbordet, alleles intill väggen så att man inte hittar den förrän den har torkat och skrumpnat ihop tills den nästan smulat sig. Och varje gång du var med mig och träffade andra bajsätare skulle de truga dig att testa: ”Man börjar gilla det efter ett tag, vi lovar! Smaka, bara lite!” och ibland inser du att då råkat fått i dig bajs av en ren olyckshändelse men alla andra tycker du sjåpar dig, lägg ner det där tjafset nu, ät lite bajskottar du med, jag har marinerat dem i vitlök, du GILLAR väl vitlök?! Är mer bajs, för bajs är minsann RIKTIG mat. Och jag skulle inte lyssna på dig när du påpekade att det inte är själva bajset jag gillade egentligen, bara kryddorna utan jag skulle påpeka för dig att männikor har alltid ätit kött, det är naturligt. Var inte så förbannat sjåpig!


av mig själv, den 1 augusti 2004. Inlagt som mitt dagboksinlägg på lunarstorm.

I rest my case

7 Comments:

Blogger KuriÅsa said...

O my god det var så läbbans så jag kunde inte läsa det. Skummade. Väldigt lätt. 1 aug 2004 var inte din dag.

24 april, 2007 22:21  
Blogger vandrarvild said...

det är en liten känga till köttätare bara..... *hehe*

24 april, 2007 22:29  
Blogger Laanna said...

Hihi. Suveränt!

24 april, 2007 22:31  
Blogger crrly said...

Ohowooo. :)


YEAH.

24 april, 2007 23:13  
Anonymous Anonym said...

Jag är mållös.

25 april, 2007 23:02  
Blogger "A Peaceful Warrior" said...

Jag tror detta är bland det äckligaste inlägget jag läst på bloggen hehe...du har glömt att sätta etiketten "bajs" förresten.
;)

02 maj, 2007 22:48  
Anonymous Anonym said...

Bra skrivet! Det är ju precis sådär det känns.

03 mars, 2012 16:16  

Skicka en kommentar

<< Home