lördag, mars 10, 2007

utmaning

Jag har blivit utmanad. Av Ensamma Mamman. Eller "the blogger formerly known as..." Och av Maria.

"Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information".

Fan, det här var svårare än jag trodde! Men jag måste ju försöka. Så, here we go!

1) Jag kommenterar alltid teveprogram och filmer rätt ut i luften. Jag pratar för mig själv när jag är ensam. Inte direkt till mig själv utan mer rakt ut i rummet som om det är någon där. För man vet ju aldrig.

2) Jag berömmer alla blommor när de växer nya blad för jag hoppas att det får dem att växa ännu mer. Jag frågar alltid om jag kan ta ett gulnande blad av dem innan jag rycker loss det, lirkar med dem "Du behöver inte det här bladet längre, kan jag inte få det?" Jag varnar dem för drag och kyla när jag öppnar fönster eller balkongdörren...

3) Jag brukar säga till främmande hundar(t ex utanför affärer) att vara tysta om de skäller eller att sitta ner om de står och drar i kopplet. De lyder alltid.

4) Jag blir riktigt jävla förbannad av att dammsuga. Att prata med mig då är självmord. Samma sak att försöka prata med mig efter att jag sagt att jag är hungrig som fan. Regel nr ett: Feed the beast, sen snacka .

5) Jag var fram tills jag var 25 livrädd för aliens i film och på teve. Tanken på en close encounter(om än bara i teorin) kunde göra mig stel av skräck. Jag följde alltså aldrig Arkiv X när det gick...

6) Jag kan ha drömmar där jag har långa sammanhängade diskussioner med okända "människor" eller utomjordiska varelser. (Oh, the irony!!!!)




Så, vilka utmanar jag nu då.. Hm...

1. Listoplisto.
2. Jag jag jag
3. En sublim tillvaro
4. Hoelookingman(mest för att jäklas för jag tror inte hon gillar sånt här, haha)
5. Moisthlm
6. Trumpetissa/Maria

Etiketter:

4 Comments:

Blogger "A Peaceful Warrior" said...

Du din...jag gillar definitivt inte sånt här. ;)
/T

11 mars, 2007 01:22  
Blogger The Blogger Formerly Known as Ensamma Mamman said...

Det bästa med bloggutmaningar är att man kan skicka den vidare.

En annan bra sak är att man upptäcker att man inte är ensam om sina egenheter. Jag brukar t.ex. också kommentera TV-program (eller brukaded, jag har slutat med det, vill inte vara ett alltför dåligt inflytanded på Sexåringen). Fast egentligen så kommenterade jag inte programmet, utan jag kommunicerade med de som var med på TV, typ "Men ditt j-a pucko, var inte så korkad" eller "Kom igen nu, ge honom vad han tål"

11 mars, 2007 20:14  
Blogger Maria said...

HAHAHAHAHAHA! Det var som att läsa om mej själv! Förutom %an och 6an...
I'm not a freak ;)

11 mars, 2007 22:27  
Blogger vandrarvild said...

T: *hehe*jag förstod nästan det...

ensamma mamman: Nej, ensam är man nog aldrig. Svårare är ju att komma på vad man egentligen kan tycka är lite underligt och vad man själv tycker är okej att skriva.
OCH sen kan jag gå min väg från vardagsrummet om det blir pinsamt där i rutan, t ex på film eller som nu i american idol när jag bara VET att personen kommer sjunga pinsamt och jag skäms å deras vägnar så mkt att jag måste gå min väg och hålla för öronen med ett" Jag kan inte titta, det kommer vara så pinsamt"...

Maria: planterade nyss om två blommor och kom på mig med att förklara för dem vad jag skulle göra innan jag började. Klippte av den ena blomman med och sa det till den innan " Jag kommer klippa av den här någonstans för toppen börjar dö och du behöver den inte. Allt kommer att bli bra ska du se. Jag lovar. Du får stå på samma plats som tidigare för det var ju där du började må bättre. oki?"....
*suck* dags för kramtröja snart.

12 mars, 2007 12:22  

Skicka en kommentar

<< Home