fredag, mars 09, 2007

Music and Lyrics

Jag tycker det är en söt film, men jag kan inte riktigt komma fram till vilken åldersgrupp den är riktad till. Är det till de som minns åttiotalet, eller är den för avdankade stjärnor som om de har tur får sjunga på invigningar på köpcentran? Eller är det för de där som avgudar Hugh Grant och/eller Drew Barrymore? Yngre kommer förmodligen inte tycka att den är bra eller rolig. Min mamma skulle nog tycka den var helt okej. Det kanske är en mamma-dotterfilm helt enkelt?!

Stor på 80-talet men nu sjunger han på nöjesparker. Hon vattnar hans blommor och de skriver en sång tillsammans(till superstjärnan Cora) och blir naturligtvis kära(det är mest bara en fråga om när och hur det ska hända), skiljs åt och återförenas igen.
Ta daaa, där har ni hela handlingen i Music and Lyrics. Inte spännande. Romantiskt gulligt utan att man blir det minsta tårögd.

Drew Barrymore är ju en av mina absoluta favoriter. Jag ser en film för att hon är med i den. Hugh Grant, han hade ett litet revival i å med Love Actually men börjar han inte se lite plastikopererad ut? Han spelar samma slags roll som han alltid gör, pojkaktig charm, lite slängig stil och Barrymore gör återigen den där charmigt klumpiga som hon alltid gör.
Sen att tjejen som spelar superstjärnan Cora har lika mycket talang som en plastpåse, det kan man överse med. Musikaliskt sett är filmen något av en katastrof för ingen kan egentligen sjunga men jag har överseende med det med, för de där två låtarna som spelas hela tiden sätter sig verkligen i skallen och slutet gott, allting gott...

Det är en underhållande film, bra tidsfördriv. Inga aha-upplevelser, några få skratt men en film jag skulle dra med en tjejkompis på en tisdagskväll när vi inte har något att göra.
'
'
'

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Maria said...

Jag vill se den filmen!

Du är förresten utmanad :)

09 mars, 2007 23:43  
Blogger vandrarvild said...

Aha, tackar, ska ta itu med det där då :)

10 mars, 2007 01:04  

Skicka en kommentar

<< Home