torsdag, december 08, 2005

statsounter

Du som sökte på "brudar naket karlstad" och hamnade hos mig:
Jag beklagar. Testa att söka via google.se istället. Det funkar nog bättre.

Varför hamnar man hos mig om man söker på namnet " malin åkerman"?
JO; nu gogglade jag själv, det är ju namnet på modellen som var med i herrtidningen jag kommenterade för nån månad sen. Bra namnminne jag har.
Eller snarare: så intressant tyckte jag att hon var, att jag la namnet på minnet.


Och ni som sitter i Ukraina, Finland och Lettland och läser min blogg: Jag måste säga att jag är en smula förvånad men givetvis tacksam för era återkommande besök hos mig. Jag är nyfiken på er. Jamen, Ukraina och Lettland liksom. Hur är det där?

Dessutom har jag några(ca trettio om dagen) fler återkommande läsare än sist jag kollade in statsounter.
Välkomna!

3 Comments:

Blogger kreti och pleti said...

Ok, nu är jag säkert mer än lovligt dum, men hur vet du vad de har sökt på för att hamna hos dig? Och varifrån de kommer?

08 december, 2005 18:34  
Blogger vandrarvild said...

räknaren jag har till höger under länkarna är från en sida som heter Statcounter. om jag klickar på den räknaren hamnar jag på statcounters: de uppgifterna finns på den sidan; ip-adresser på besökarna, vilka sökord de sökt på för att min sida ska dyka upp som ett av alternativen och sidor de kommit igenom och vilka som återkommer och hur många förstagångsläsare jag har(sådana som förmodligen bara klickar igenom bloggarna på blogspot och inte stannar mer än ngn sekund) o s v.
Om du vill ha en räknare på sidan kan du gå med på statcounter.com så får du en kod att lägga in här. Men jag är rätt stissig över min räknare faktiskt, och funderar på att ta bort den: Jag skrev bättre innan jag visste att folk läste...
:)

09 december, 2005 01:22  
Anonymous Anonym said...

I Lettland e det bra, tack...

09 december, 2005 17:18  

Skicka en kommentar

<< Home