onsdag, oktober 26, 2005

tio

Om en stund kommer min räknare passera 10 000 besökare.
Det är ju roligt. Samtidigt är det skönt att inte ha en väldans massa läsare; det hela skulle ge mig ångest.
Det är väl mycket därför som det mesta jag skriver aldrig kommer längre än till skrivbordslådan.
-
-
-
men va fan! Hur fan lyckades klockan bli halv TRE på natten?
Jag har ju massor med dag och skrivande att ta igen! Jag höll på att bli sjuk idag och känner mig fortfarande ganska medtagen och det är definitivt något skumt på gång i min hals så jag orkade ju inte leva under dagen utan gick mest runt och harklade mig.

Sen kom E hit och vi började kolla film men blev rastlösa och spådde oss och pratade en massa och såg söta grannen och....
Alltså; E har en outstanding killradar. Jag orkar inte ens kolla på alla killar man möter, men hon ser allt och alla:
'Han var söt..såg du han? han var jättefin. Vilket flottigt hår han hade......' och så vidare hela tiden. Jag är djupt imponerad. Men jag påminns ganska snart om att jag nog är likadan, kanske mindre entusiastisk och aningens mer cynisk men inte fan är jag blind när jag är singel.

*söt granne söt granne söt granne*

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hmmm, hur går 10.000 besökare ihop med att du "inte har en väldans massa läsare"?! Jag skulle kalla det en jävla massa läsare nämligen =)

26 oktober, 2005 13:17  
Blogger vandrarvild said...

men alla stannar ju inte kvar här utan klickar väl förbi bara. Tänker jag.

26 oktober, 2005 23:25  
Anonymous Anonym said...

Det tror jag inte. Jag har förstått att du har ett behov av att intala dig själv att det inte är så många som läser för att kunna skriva fritt. Men samtidigt så är det ju inte så, det är uppenbarligen många som läser. Var stolt och glad över det istället för att förneka det. Det tyder ju på att många uppskattar ditt sätt att skriva. Även om det finns sådana som bara klickar sig förbi här så är det ändå enormt många som inte gör det. Bara att inse fakta liksom =)

27 oktober, 2005 17:28  

Skicka en kommentar

<< Home