fredag, juni 30, 2006

plocka påse

En del bloggar är så seriösa. De ska avhandla det ena ämnet efter det andra och nästan skriker för att höras. Just ramlade jag in på en blogg om lärare och politiken i skolorna som de får stå ut med; dubbelmoralen och de bråkiga eleverna.
Ja, det är viktigt. Jag vill inte ha en massa idiotbrats som tar hand om mig när jag blir gammal, ta hand om kidsen NU. Men skolan är ju ingen avstjälpningsplats för kids vars föräldrar inte orkar ta hand om dem, så skolans ansvar borde vara mindre än vad de snackar om, eller?

Och valåret och alla jävla bloggar om det där. Jag kommer att rösta på ngt jävla parti men faaaaaaan, kan man inte få plocka lite mer bland åsikterna?
Lite miljöparti, en dos vänster, helt utan moderaterna men en halv åsikt från folkpartiet?
Som det är nu är det ju allt eller inget, och de flesta kommer ju välja: inget.
Man kunde väl rösta i block istället. När det gäller vård/skola så presenteras några olika alternativ, och så röstar man på det man gillar bäst. Sen röstar man på nån av åsikterna om miljö och så vidare...


och jadå, jag inser bristerna i det systemet med...

6 Comments:

Blogger Peter Madison said...

Vill man ha hjärndöd och oseriös bloggläsning så kan du med fördel?! läsa Karolina Lassbo eller varför inte ärkepuckot Linda Skugge......

30 juni, 2006 12:56  
Blogger vandrarvild said...

äääh, de är ju FÖR hjärndöda och korkade att man mest blir trött på det. Jag vill ha lite vardagsempati och lagom smarta saker, inte något som förrädar-Skugge eller otroligt korkade Lassbo. De är ju inte ens roliga att driva med längre för det ger ju inget.

30 juni, 2006 14:06  
Blogger crrly said...

Lassbo korkad? Det intrycket har jag inte fått, faktiskt. Men jag har bara läst nåt inlägg ett par ggr så jag ska nog inte uttala mig kanske.

30 juni, 2006 14:12  
Blogger crrly said...

... Nu har jag uppdaterat mig. Ouch! :-O

30 juni, 2006 17:33  
Blogger crrly said...

Förresten trodde jag att du som gammal feministräv höll på Fi.

30 juni, 2006 17:34  
Blogger vandrarvild said...

F! känns väl okej, fast jag är inte uppdaterad på dem alls så jag skulle väl inte rösta på dem tror jag.

Mmm, den där Lassbo på en sträckbänk hörru... Intressant

30 juni, 2006 21:28  

Skicka en kommentar

<< Home