fredag, juni 30, 2006

Hasselhof

Åh, David, när jag hör dig sjunga kan jag riktigt se hur dina bröstmuskler spelar under tröjan, hur hockeyfrillan svänger i takt och hur juckmusklerna arbetar sig varma i dina tajta jeans.

4 Comments:

Blogger Fröken Smilla said...

Men uuusch! Haha, du kanske skulle skriva Harlekinböcker?

30 juni, 2006 15:13  
Blogger vandrarvild said...

JÄÄ BÄJBI!!!

eller inte. men lite kul kanske det vore. Att vara så varierande i alla fall.

30 juni, 2006 21:29  
Blogger Fröken Smilla said...

Jag har aldrig läst någon Harlequinbok men jag är faktiskt nyfiken på om de är så usla som man tror att de är...

Byt ut Hasselhof mot "Godsägaren" så har du iaf en bra början!

01 juli, 2006 14:52  
Blogger vandrarvild said...

Haha! Jag börjar genast:
"Godsägaren, och den sköna pigan Sofieär huvudpersonerna i denna roman som styrs av att deras heta kärlek är förbjuden. Medvetna om samhällets dom över dem om de visade sin kärlek öppet väljer de att aldrig röra varandra. Men blickarna de byter säger desto mer.
Sedan, genom en hämnd mot Godsägaren, får de gifta sig men ACK, de inser inte att allt är en lögn och de inte alls är gifta!
När Sofie slutligen inser detta är godsägaren försvunnen och hon är gravid med hans barn. Nu börjar kampen på att hitta honom, för hon är säker på hans kärlek och tvivlar inte på att han är bortförd av den elaka Godsägarens Kusin. Hon måste finna honom så att de kan gifta sig på riktigt och leva tillsammans samt uppfostra tvillingarna hon bär på. Om om Godsägaren hittas död måste hon, ack och VE, gifta sig med Kusinen och tvingas leva med honom och hans slemmiga följe av skurkar och banditer.


Vad tror du om det?

01 juli, 2006 18:05  

Skicka en kommentar

<< Home